Transylvania College din CLUJ a câştigat Marele Premiu la Summitul Internaţional pentru Educaţie Financiară din Istanbul

DSCN1847

Transylvania College a fost anunţată drept câştigătoare a marelui premiu, “The Global Money Week School Award 2013”, ȋn faţa celor peste 400 de participanţi prezenţi la gală și a sute de proiecte aparţinând unora dintre cele mai prestigioase instituţii de pe cele 5 continente reprezentate la summit.

Peste 400 de participanţi din 102 de ţări s-au reunit ȋn săptămâna 6-10 mai la Istanbul pentru cea de-a doua ediţie a summitului internaţional pe teme de educaţie financiară şi antreprenorială pentru copii şi tineri, organizat la inițiativa grupării olandeze “Child and Youth Finance International”, ȋn colaborare cu Banca Centrală a Turciei şi Bursa Istanbul.

Romania a fost reprezentată la summit de Transylvania College, The Cambrige International School in Cluj. Delegaţia a fost formată din 3 elevi, ȋnsotiţi de Dr. Cornelia Vlad, profesorul care in 2011 a lansat la Transylvania College programul de educaţie financiară şi antreprenorială “My Money Week” şi de doamna Anca Rusu, directorul de inscrieri şi comunicare al şcolii: “Am primit cu surprindere şi entuziasm invitaţia de a participa la acest prestigios eveniment şi ne bucurăm că programul implementat de şcoala noastră pentru prima dată ȋn România a atras atenţia celor mai ȋnalte foruri şi a experţilor din domeniul financiar-bancar şi educaţional”.

IMG_4462

“Am fost plăcut surprinşi să constatăm că iniţiativele implementate de şcoala noastră au stârnit interesul publicului, mulţi dintre cei prezenţi solicintându-ne detalii cu privire la proiectul nostru, pentru a-l prelua şi adapta realităţii din ţările lor”, a declarat Oana Păcurar, elevă ȋn clasa a XI-a la Transylvania College.

În ceremonia de ȋncheiere a fost anunţată şi următoarea ţară gazdă a celei de-a treia ediţii a summitului internaţional, care va avea loc ȋn Santiago de Chile, America de Sud.

Numismatic Exhibition_3

Până atunci organizatorii, “Child and Youth Finance International” ȋşi propun să ajute peste 20.000.000 de copii şi tineri din ȋntreaga lume să se iniţieze şi să se perfecţioneze ȋn domeniul educaţiei financiare şi antreprenoriale.

Adelina Cujbă

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii