transport metropolitan de taxi

Transport metropolitan de taxi pe ruta Cluj-Napoca-Florești

Taximetriștii clujeni propun realizarea unui transport metropolitan de taxi,  astfel încât toți taximetriștii să poată prelua curse atât din Cluj-Napoca cât și Florești.

”Am putea să ajutăm transportul metroplitan, să putem prelua clienții din Florești. Am putea să facem un protocol sau cel puțin un gentelmen agreement prin care colegii din Florești să poată veni la Cluj, noi să putem prelua clienți din Florești. Sunt cetățeni care rămân blocați în oraș. Transportul la orele de vârf nu face față, noi nu putem să răspundem solicitărilor”, a menționat un reprezentat al Taximetriștii clujeni.

Viceprimarul Dan Tarcea s-a arătat deschis la această propunere și a declarat că va iniția o discuție cu primarul comunei Florești, Horia Șulea.

”Are logică ceea ce spuneți, deoarece sunt intervale orare când este foarte greu să găsești un taximetru, mai ales în zona centrală. O să inițiem un astfel de dialog cu domnul Șulea să vedem și care este poziția primarului din Florești. Nu văd niciun fel de problemă să existe un transport metropolitan de taxi. Va trebui să avem o consultare și cu firmele de taxi”, a declarat Tarcea.

Au fost periodic conflicte între taximetriștii din Cluj și cei din Florești. Taximetriștii din Florești i-au reclamat pe cei din Cluj dacă staționau la centrul comercial Vivo. În același timp, taximetriștii floreșteni care au venit în Cluj au fost amendați de Poliția locală.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare