Transilvania International Design & Fashion Fair are loc în acest weekend la Cluj Napoca

În data de 15-16 noiembrie, Hight Heels Events şi Casa de Vinuri Cotnari, vă aşteaptă la prima ediţie Transilvania Internationa Design & Fashion Fair, la Casinoul din Parcul Central din Cluj, unde se desfăşoară o expoziţie dedicată designarilor vestimentari de accesorii, bijuterii autohtoni şi internaţionali.
Evenimentul este o expoziţie internaţională, în care vânzarea este posibilă, iar scopul este promovarea industriei prin interacţiune directă cu cei interesaţi.
La acest eveniment sunt invitaţi cei care doresc să ia parte la workshop-uri creative,să admire sau să achiziţioneze cele mai noi creaţii şi să ii intâlnească pe cei mai buni designeri locali, naţionali şi internaţionali.
Toţi cei care doresc să participe la acest eveniment, vor avea parte de o gustare bio, un vin fiert sau vor putea savura o cafea, într-o atmosferă creativă .
Invitată, Cristina Brad, ne va arăta cum să transformăm o ţinută, folosind o tehnică specială a picturii pe suport textil.
TIDAFF o să ofere vizitatorilor, suprize minunate, oferite de partenerii oficiali: Casa de Vinuri Cotnari, Oriflame, Club Moving, Vestige, The Botox Shop, Be Jollz Center, Nail Boutique, urmand premiera câştigătorilor campaniei TIDAFF, în colaborare cu Iulius Mall şi Yellow Center-Exclusive Nikon.
Toţi cei care doresc să participe la acest eveniment, vor primi un card Photopass cu 50 de puncte, având valoarea de 50 lei, oferit de Yellow Store, iar intratea este liberă.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.