Totul a pornit de la oameni! Surpriză din partea jandarmilor pentru un băiat de 12 ani

Surpriza pe care jandarmii Grupării Mobile Craiova i-au făcut-o lui Ionuț, cu ocazia împlinirii a 12 ani, are o poveste frumoasă. 

Inițial, o doamnă, angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj, le-a scris despre una dintre cele mai mari dorințe ale lui Ionuț, aceea de a îmbrăca o uniformă de jandarm.

Tot de la această doamnă au aflat că Ionuț are o pasiune pentru tot ceea ce ține de viața de militar – uniforme, embleme și alte simboluri specifice, iar datorită lui Ionuț  au înțeles  că un scaun cu rotile nu trebuie să fie un impediment pentru a-ți împlini visurile, ci dimpotrivă.

“De ziua lui, colegii noștri au devenit parte a unuia dintre visurile micuțului, printr-un cadou cu totul special: o misiune alături de jandarmi.” scrie sursa citată

După ce a stins dintr-o suflare lumânările de pe tortul care nu putea lipsi de la o aniversare memorabilă, îmbrăcat cu uniforma de jandarm în miniatură, special confecționată pentru el, Ionuț s-a alăturat echipajului și a pornit în misiune cu autospeciala Jandarmeriei. Și pentru că s-a descurcat foarte bine în rolul de jandarm, Ionuț a fost declarat, pentru câteva clipe, chiar “comandantul acțiunii”, mai precizează sursa.

“Momentele petrecute alături de copil au fost minunate! Ionuț ne-a arătat tuturor cât de important este să nu îți pierzi curajul, încrederea, îndrăzneala și să continui să visezi, în orice condiții” -au declarat cei  de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.

În final, cei de la Gruparea Jandarmeriei fac un apel către toți oamenii pentru a-i oferi ajutor băiatului ” Copleșiți de această experiență, ne-am dori ca efortul pe care îl face zilnic băiatul pentru a se deplasa să devină un pic mai ușor. Împreună, suntem siguri că vom găsi oameni cu inima bună și soluții pentru ca următorul dar pentru Ionuț să fie un dispozitiv electric de deplasare.”

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii