TNL Cluj și Asociația TerraMont Carpați au ajutat o familie cu 9 copii care a rămas fără casă

1

O familie din satul Guga (comuna Cășeiu) ce a rămas fără casă în urma unui incendiu, a fost ajutată de tinerii liberali clujeni și de Asociația TerraMont Carpați. S-a mai implicat Primăria Cășeiu cu suma de 3000 lei, firme din Dej, familii din zona respectivă și instituțiile bisericești.

Am strâns acum 3 săptămâni pentru familia cu 9 copii suma de 1600 lei, bonuri de masă, alimente și haine, iar joia trecută le-am mai dus  o mașină de spălat nouă, alimente și alte produse de care au avut nevoie. Au contribuit membrii de partid și alte cunoștințe care au dorit să se implice în această cauză nobilă. Pe parcurs, după ce mai adunăm bani și produse, mergem din nou să le ducem acestei familii, a declarat Ioan Bîldea, consilier local și liderul TNL Cluj.

Asociația TerraMont Carpați s-a implicat în multe cauze umanitare, ajutându-i și pe acești oameni  ce au rămas fără acoperiș deasupra capului.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Am plecat și noi în satul Guga, vineri, 11 iulie și le-am dus nevoiașilor suma de 1900 lei, bonuri de masă, rechizite școlare copiilor, alimente și haine, iar în zilele următoare  mai facem o vizită familiei pentru a le duce un aragaz și ceva bani, a spus Rocsana Contraș, purtător de cuvânt al asociației.

2

3

4

5

6

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

1 comentariu

  • Felicitari domnului BILDEA,ne bucuram ca mai sunt oameni politici care se ocupa si de problemele cetatenilor.Felicitari asociatiei TERRAMONT CARPATI.