Tibi Ușeriu a câștigat pentru a treia oară Ultramaratonul 6633 Arctic Ultra

Tibi Ușeriu a câștugat pentru a trei oară consecutiv Ultramaratonul 6633 Arctic Ultra desfășurat în apropierea Cercului Polar. Cursa a debutat în data de 8 martie, iar Tibi a reuşit să o încheie după 7 zile şi aproximativ 5 ore.
”Mă bucur că am terminat cursa. E mult mai grea decât înainte. Ultima parte, 160 de kilometri sunt numai urcări și coborâri exact ca prima parte și 300 de kilometri de ice road. Per total este mult mai grea decât în anii trecuți. Dar de asta am venit, să o termin și mă bucur că am câștigat-o. Mulțumesc celor care m-au urmărit, sponsorilor care m-au ajutat și mă ajută în continuare și să ne veem cu bine acasă”, a declarat Tib.
La cea de-a zecea ediţie, cursa a fost lungită la 617km şi au mărit drumul îngheţat la 280km. Şase concurenți din 23 înscriși au ajuns la final, mulţi au căzut încă din prima zi. Alți trei români s-au înscris în competiţie: Levente Polgar, Florentina Iofcea şi Avram Iancu, dar au fost nevoiți să abandoneze.
Tibi a condus această cursă încă din prima zi, iar la sosire avea un avans de 80 de kilometri în fața următorului clasat.
Tibi a comunicat cu fanii și cu cei de acasă prin intermediul Asociației Tăsuleasa Social condusă de fratele său,

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare