Tenorul ALESSANDRO SAFINA va fi acompaniat de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

După sute de concerte live de succes în întreaga lume, Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori italieni, vine pe 14 decembrie, în premieră,la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca,de la ora 19.30 pentru a susține un concert înălțător, plin de magnetism și virtuozitate.

Cu aproape o lună înainte de concert, tenorul Alessandro Safina dezvăluie una dintre surprizele de proporții pregătite spectatorilor clujeni: onorat și emoționat, artistul va concerta pe scena Sălii Polivalente din Cluj în acompaniamentul a peste 60 de instrumentiști ai Orchestrei Operei Naționale Române Cluj-Napoca. Ei îl vor însoți pe îndrăgitul tenor în periplul muzical grandios propus publicului din Ardeal.

”Am colaborat cu nenumărate orchestre simfonice internaționale. Deși aș putea spune că fiecare experiență a fost diferită, notorietatea și valoarea incontestabilă a fiecărui artist m-au făcut să mă simt onorat, emoționat și mi-au întărit, de fiecare dată, convingerea că trebuie să mențin ștacheta și să confirm calitatea actului artistic. Aceste provocări au marcat în sens pozitiv parcursul carierei mele muzicale. Colaborarea cu Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca mă bucură cu atât mai mult cu cât știu că valoarea ei este confirmată de reputație, de notorietatea mare la nivel național și internațional. Cu siguranță, revenirea pe scena Sălii Polivalente din Cluj mă va apropia mai mult de România, această țară deosebită unde am avut șansa să descopăr oameni minunați și să îmi întâlnesc sufletul pereche. Sunt nerăbdător să mă întâlnesc cu publicul cald din România și sper ca acest concert să însemne cadoul meu oferit tuturor melomanilor cu prilejul sărbătorilor de iarnă”, a declarat Alessandro Safina.

Arii celebre de operă, abordări muzicale inedite în stilul pop-opera,precum și melodii în ton cu atmosfera sărbătorilor de iarnă,reprezintă ingredientele unui spectacol total, a cărui ”textură” fină va cuprinde fiecare colțișor din Sala Polivalentă.

Charmantul tenor italiana cucerit  audiența din România cu interpretarea melodiei ”Luna”, coloana sonoră a telenovele de succes ”Clona”.

Cei care nu i-au cunoscut încămuzica,au șansa să o facă acum, mai ales că pot achiziționa bilete la prețuri speciale, odată cu oferta lunii noiembrie: la fiecare bilet cumpărat,al doilea este CADOU. 

Promoția 1+1, la biletele concertului Alessandro Safina este disponibilă atât online pe www.bilete.ro și www.eventim.ro precum și înmagazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV,de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, astfel: 63 lei (Categoria a IV-a), 116 lei (Categoria a III-a), 168 lei (Categoria a II-a),210 lei (Categoria I), 263 lei (VIP) și 315 lei (Golden VIP).

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii