Teja, rămîne cu picioarele pe pămînt după 4 victorii la rînd: “Mi-aş dori enorm play-off-ul!”

U Cluj a învins cu 2-0 pe FC Bihor şi a ajuns la 4 succese la rînd în Liga a II-a. Echipa e pe locul 7, la doar 3 puncte de play-off.

Mihai Teja a vorbit după victoria cu FC Bihor, însă îndeamnă la calm şi speră ca această perioadă prolifică să continue:

“E munca băieţilor, ei sunt pionii principali. E munca celorlalţi care au fost înaintea mea. Nu neapărat io sînt important aici, ci băieţii, copiii aceştia minunaţi. Eu cred că şi astăzi, atât cât pot, vor să demonstreze, vor mai mult de la ei.

Poate nu sunt cele mai reuşite jocuri, dar importante sunt punctele. Mi-aş dori enorm pentru ei să putem să pătrundem în play-off şi o să fie posibil dacă o ţin tot aşa. Îi felicit pentru dăruire şi determinare. Mă bucur că ei capătă încredere. E important că nu am primit gol.

Au înţeles să se apere foarte bine, linia defensivă joacă bine.Primul obiectiv pentru mine, înainte de victorii şi cele 3 puncte, e ca echipa să intre determinată în teren şi să dea ce are mai bun. Nu trebuie să aştepte toată lumea play-off-ul. Deocamdată încercăm să legăm cât mai multe victorii şi apoi vedem”, a declarat Teja.

Peste 3 zile începe returul în Liga a II-a, iar U Cluj va primi vizita Chindiei Târgovişte pe Cluj Arena.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.