dans

 

Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere, Cluj-Napoca, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, în colaborare cu Asociaţia Club Lions Genesis, Fundaţia Comunitară Cluj şi Asociaţia FAPTE, organizează cea de-a VI-a ediție a Festivalului Cultural Miraje.

Festivalul va avea loc în perioada 23 – 24 mai 2013 la Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj – Napoca, începând cu orele 18:00 şi are ca scop integrarea în comunitate a persoanelor cu dizabilităţi, prin intermediul teatrului, muzicii şi dansului. Intrarea este gratuită.

Invitaţii speciali ai acestui festival, unde talentul nu cunoaşte limite, sunt trupele „Viţa de Vie” şi „The Beat”, însă vor participa și diferite echipe de teatru şi dans atât din Cluj – Napoca, cât şi din Buzău, Simeria Veche şi Timişoara.

Echipele participante din Cluj – Napoca sunt:

• Trupele de dans: Boemdance şi Step Up;
• Trupa de teatru a Colegiului Naţional „George Coşbuc” şi
• Rudolf Herţeg din Trupa de Teatru „Viceversa”, câştigătoare a marelui premiu al Festivalului de Artă dramatică „Radu Stanca” 2011; student la Facultatea de Teatru şi Televiziune, care interpretează un moment de improvizaţie teatrală.

Adelina Cujbă