TDL Cluj a ajutat de Paște, Fundația ”Familia Regăsită”

TDL Cluj

Tineretul Democrat Liberal din Cluj-Napoca, alături de preşedintele PDL Cluj,  Daniel  Buda  i-au  vizitat  ieri,  miercuri,  16  aprillie,  pe  copiii  de  la Fundația „Familia Regăsită” din Municipiul Cluj-Napoca.

Această acțiune a avut loc în urma evenimentului caritabile pe care democrat-liberalii l-au organizat la Casa de Cultură a Studenților la începutul lunii aprilie. TDL  Cluj-Napoca  a  strâns  o  sumă considerabilă de bani din care s-au achiziţionat un laptop, un videoproiector, un ecran,  precum şi  pachete  cu  dulciuri  care  ieri  au  fost  donate  copiilor  de  la Fundația „Familia Regăsită”.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

”Pentru noi aceste acțiuni reprezintă o tradiție. Am ales Fundația ”Familia regăsită” pentru că am văzut că au un program after school foarte bun și au un personal dedicat și profesionist. Aceștia aveau nevoie de aparatura tehnologică de dotare pentru a-și diversifica metodele de educație pentru copii beneficiari. ” a declarat președintele TDL Cluj, Ovidiu Cîmean.

Tinerii democrați liberali din Cluj promit să monitorizeze atât programul de funcționare a fundației pe care au ajutat-o, cât și să încerce să ajute și alte centre pentru copii,care au nevoie de ajutor, pentru a le oferi sprijin.

 

Mihaela Trif

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii