Tatăl care și-a înjunghiat propriul copil, în Cluj, declarații de necrezut: „Copilul a vrut să fie omorât de mine”

Bărbatul care este suspectat că și-a ucis propriul copil zilele trecute, într-o localitate din județul Cluj, abandonându-l, mai apoi, în mașină, a șocat polițiștii spunându-le că fiul său de numai opt ani i-ar fi cerut să comită fapta care a ajuns la urechile tuturor românilor, scrie Adevărul.

Takacs Gyorgy (46 de ani) a fost reținut în seara zilei de marți de către organele de poliție, după ce a plecat de la locul în care și-ar fi înjunghiat copilul. În momentul în care jandarmii și polițiștii i-au dat de urmă, acesta a încercat să se sinucidă, tăindu-și venele, nedorindu-și să fie prin în viață. Gestul nu i-a reușit, presupusul criminal fiind transportat la spital, unde a fost adus în stare stabilă.

Conform sursei citate, făptașul nu a fost încă audiat oficial, însă polițiștii au încercat să discute cu dânsul, acesta afirmând, la un moment dat, că fiul său a dorit să fie ucis de către el. Anchetatorii au aflat că Takacs Gyorgy se înţelegea foarte bine cu fiul lui. Bărbatul a trecut recent printr-un divorț, iar diferite voci spun că acesta ar fi recurs la gestul criminal pentru a se răzbuna pe fosta soție, care și-a găsit deja un concubin, în condiţiile în care e Gyorgy ar fi iubit-o încă.

Anchetatorii au mai spus pentru Adevărul că, la momentul la care bărbatul a fost prins de către polițiști, „era de pe altă lume”, fiind probabil afectat și de pierderea de sânge de la mână.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii