TAS a amânat o decizie în cazul depunctării CFR Cluj până la sfârșitul anului

Aşteptarea continuă pentru CFR. Mult aşteptatul fax de la TAS a sosit astăzi, dar răspunsul nu a fost cel aşteptat de clujeni. Deşi initial, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a promis un răspuns până pe 30 noiembrie, astăzi judecătorul a decis să amâne data în care va pronunţa decizia, până la data de 31.12.2015, fără să motiveze în vreun fel decizia luată. Tot atunci va afla şi Petrolul dacă i se ridică penalizarea.

foto: Prosport
foto: Prosport

6 puncte care fac diferenţa: play-off sau play-out
CFR a cerut la TAS ridicarea penalizării cu 6 puncte, dictată de Comisia de Disciplină la începutul anului şi interzicerea acestei Comisii să mai penalizeze clubul aflat în insolvelţă, pentru datorii.

De primirea celor şase puncte se leagă în mare măsură speranţele CFR-ului de a mai prinde un loc de play-off. În acest moment, clujenii ar fi pe locul 6 în clasament, peste ASA Târgu Mureş şi CS U Craiova, dacă s-ar lua în calcul doar punctele câştigate pe teren.

Ultimele 3 etape din sezonul regulat se joaca în februarie! Se repetă situaţia din 2009?

Amânarea unui răspuns al TAS în această speţă complică mult calculele pe care şi le fac formaţiile cu pretenţii de play-off. În februarie 2016 se vor disputa ultimele 3 etape din sezonul regulat, iar o decizie pro CFR Cluj ar aprinde şi mai mult lupta la vârf. S-ar repeta astfel situaţia din sezonul 2008-2009, când Timişoara a primit un răspuns favorabil din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv şi a trecut peste Dinamo în clasament, după terminarea sezonului, reprezentând România ulterior în preliminariile Champions League.

sursa: Prosport

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii