TAROM va opera ruta Cluj-Iași

Începând cu data de 11 Iunie 2018 Compania TAROM face mai uşoară cultivarea business-urilor sau a prieteniilor şi începe operarea rutei Iaşi-Cluj-Iaşi cu 3 frecvenţe săptămânale în zilele de Luni, Miercuri şi Vineri.

“TAROM are deja o reputație, construită istoric, în a uni destinațiile românilor de pretutindeni. Prin deschiderea zborului direct Cluj-Iași, nu numai că legăm Ardealul de Moldova, dar reușim, încă o dată, să confirmăm că TAROM este compania care unește România. Avem așteptări mari, inclusiv de la această cursă. Ne adresăm unui pol de public consistent, compus din oameni de afaceri, studenți, profesori universitari și nu numai. Fiecare pasager poate avea certitudinea că în mai puțin de o oră și jumătate va traversa România, în deplină siguranță, alături de compania dumneavoastră, TAROM”, a declarat Directorul General TAROM, Werner-Wilhelm Wolff.

Pasagerii care vor călători spre această destinaţie îşi pot rezerva bilete începând de astăzi pornind de la 20 EUR OW (pe sens) cu toate taxele incluse; 40 EUR RT (dus-întors) cu toate taxele incluse, atât de pe site-ul companiei www.tarom.ro, cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de:

Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână;

Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil;

Catering la bord, însoțit de răcoritoare și ceai sau cafea;

Mulţumim în mod special partenerilor noştri de la Aeroportul Internaţional Iaşi şi Aeroportul Internaţional Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare