Târgul de Crăciun Turda

Deschiderea oficială a “Târgului de Crăciun Turda 2016” va avea loc luni, în data de 5 decembrie, de la ora 16.30, în Parcul Central.

Anul acesta, municipalitatea le-a pregătit turdenilor un loc de poveste. Patinoarul, căsuțele cu produse specifice de sărbători, spectacolele de la scenă, orășelul copiilor și căsuța lui Moș Crăciun vor face ca Parcul Central să fie un tărâm magic, special conceput pentru bucuria tuturor, în special a copiilor.

Patinoarul – va funcționa în perioada 5 decembrie 2016 – 28 februarie 2017

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Tarife / 1h 30 min :
5 lei – preșcolari până la 6 ani
8 lei – elevi
12 lei – adulți
8 lei – închieiere pereche patine
2 lei – garderobă

Căsuța lui Moș Crăciun (foișor)– va funcționa în perioada 5 decembrie – 23 decembrie 2016. Aceasta cuprinde:
– Atelierul lui Moș Crăciun – in acest spațiu vor fi organizate diverse activități. Copiii vor desena și vor scrie scrisori moșului, vor învăța să confecționeze decorațiuni de împodobit bradul etc.
– Biblioteca – copiii vor asculta povești și vor fi pictați de către personaje de poveste.
– Sufrageria – este locul unde se vor desfășura mici spectacole, iar copiii vor primi cadouri.

Pentru a participa la activitățile organizate de către municipalitate, copiii se înscriu pe listele transmise de către primărie școlilor și grădinițelor. Programul de funcționare: de luni până vineri: 12.00 – 14.00; 16.00 – 18.00, sâmbăta şi duminica între orele 11.00 – 19.00.

Orășelul copiilor – este un mini parc de distacții, compus din: carusel, trenuleț, twister, orbiter și jumping. Tarif: 5 lei / persoană, pentru fiecare atracție în parte.

Evenimente la scenă – în perioada 5 decembrie – 23 decembrie 2016, vor avea loc zilnic concerte, recitaluri de colinde și alte spectacole artistice, între orele 16.30 – 18.30.

Căsuțe cu produse specifice de sărbători – cele 10 căsuțe vor funcționa în perioada 5 decembrie – 31 decembrie 2016. Comercianții oferă spre vânzare decorațiuni de Crăciun hand made, produse apicole, bucate tradiționale și băuturi (vin fiert, ceai, răcoritoare).

Pe lângă toate acestea, cei care vor vizita Târgul de Crăciun Turda 2016 vor avea parte de multe alte surprize. Acest eveniment va deveni o tradiție pentru municipiul Turda. Primăria își propune ca, în fiecare an de acum înainte, Târgul de Crăciun să fie un prilej de bucurie pentru toți turdenii și să aducă un strop de magie sărbătorilor de iarnă.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii