Surpare într-o galerie din Mina Lupeni. Trei mineri sunt dați dispăruți

Trei mineri de la Mina Lupeni au fost daţi dispăruţi în urma unei surpări care a avut loc într-o galerie, iar la ora transmiterii acestei ştiri echipele de salvatori intervin la faţa locului.

“S-a produs o surpare în abatajul frontal, panoul 7 din sectorul 2 al Minei Lupeni, iar acolo au fost prinşi trei oameni. Nu ştim la momntul de faţă situaţia lor. Conducerea minei şi echipele de salvatori vor intra şi vor încerca să ajungă la ei în cel mai scurt timp, cu speranţa că vor fi găsiţi în viaţă”, a spus liderul sindical Mina Lupeni potrivit news.ro

Echipa de salvatori a intrat în subteranul Minei Lupeni, unde a avut loc o surpare, şi a anunţat că cei trei mineri daţi dispăruţi ar putea fi în viaţă întrucât se aud voci, spune liderul Sindicatului Muntele din Valea Jiului.

”Echipa de salvatori a intrat deja în subteran. Ne-a comunicat la suprafaţă că se aud voci, ceea ce înseamnă că cei trei mineri ar putea fi în viaţă”, a declarat liderul Sindicatului Muntele din Valea Jiului, Darius Câmpean.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii