Strada Donath – O femeie a fost agresată fizic și verbal pentru că mergea pe jos și cauza ambuteiaje

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Clujenii s-au plâns adeseori primarului că lipsa trotuarului de pe strada Donath pune în pericol viața cetățenilor. Cel mai recent caz, o femeie a fost agresată fizic și verbal reprosândui-se că se crează ambuteiaje pentru că ea circulă pe jos.

”Porțiunea intre capăt Grigorescu, până aproape de pancarta Florești (strada Donath) este marcată cu multiple semne ce indica Zona Rezidențială și limitează viteza la 20km/h. Drumul este îngust, iar trotuarul lipsește cu desăvârșire. Dacă mergeam cu o viteză rezonabilă (30-40km/h, fiind deja peste limita admisă) am primit flash-uri si am fost depășită de catre soferi nerabdatori, astfel apărând situații periculoase (un sofer după ce m-a depasit, a derapat pe zăpadă, noroc ca a reusit sa se redreseze). În cazul pietonilor, însă, situația a ajuns la punctul critic – incident în care o vecină a fost agresată atât verbal, cât și fizic, reproșândui-se că circulând pe jos creează ambuteiaje. Mentionez ca in acest caz deja a fost depusă plângere penală”, dezvăluie un șofer.

Acest incident a fost făcut public pe pagina de Facebook adresată șoferilor din județul Cluj, Infotrafic Cluj, iar comentariile au lăsat să se înțeleagă că astfel de evenimente neferice au loc datorită indiferenței autorităților.

Citește și:

 

Ultimile articole

Articole populare