Spargere la un atelier. Hoții au furat bunuri în valoare de 10.000 de lei

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca  – Secția 1 Poliție au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea unui furt de 10.000 de lei. Aceștia au pătruns într-un atelier de pe Valea Chintăului de unde au furat bunuri.

La data de 28 noiembrie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Recea Cristur și a luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale, cei doi au fost depistați pe raza comunei Recea Cristur.

Conform probatoriului administrat, la data de 26 noiembrie a.c., pe timp de noapte,  cei doi bărbați, de 19 și 27 de ani, din Apahida și Bonțida, au pătruns într-un atelier amenajat la demisolul unui imobil de pe Valea Chintăului, din Cluj-Napoca. Au sustras mai multe bunuri (flex, 3 mașini de găurit, rotopercutor, levier etc). Prejudiciul a fost apreciat de persoana vătămată la 10.000 de lei.

În urma investigațiilor, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%. Au fost găsite unelte electrice asupra acestora în momentul depistării.

Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi bărbați. Ei sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

Latest articles

Related articles