autostrada unirii

Șoferul care a provocat accidentul pe A3 era LIVE pe Facebook

Șoferul microbuzului care s-a răsturnat pe A3 Turda-Gilău nu era atent la drum deoarece era LIVE pe Facebook. Acesta a pierdut controlul într-o curbă, s-a lovit de un parapet și apoi s-a răsturnat.

„Şoferul are 30 de ani şi este din judeţul Mureş. În urma accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din primele cercetări, a reieşit că în timp ce conducea microbuzul, pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulaţie, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu parapetul din partea dreapta a sensului de mers, după care a fost lovit de o utilitară care circula pe aceeaşi direcţie”, potrivit unor surse judiciare.

În microbuz se aflau 5 persoane, şoferul şi 4 pasageri, toţi fiind răniţi în accidentul rutier.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca au declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că cele cinci persoane internate în urma accidentului de pe Autostrada Transilvania, toţi bărbaţi, prezintă politraumatisme, traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme cranio-faciale severe, fracturi, luxaţii şi plăgi. Unii dintre răniţi au fost operaţi sau internaţi la Terapie Intensivă.

„Toţi cinci sunt stabili, dar cu posibilitate de evoluţie critică şi complicaţii secundare traumelor”, au spus sursele citate.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare