soferi pericol public

Șoferi băuți și fără permis, depistați în trafic de polițiștii clujeni

Polițiștii clujeni au depistat un bărbat de 41 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Cluj-Napoca, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 28 martie a.c., în jurul orei 03:50, polițiști din cadrul Poliţiei  municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, în colaborare cu polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, au depistat un bărbat de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care conduce un autoturism pe strada Splaiul Independenței din Cluj-Napoca, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul avea o alcoolemie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.

Acesta este cercetat de către polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

*****

 

CETĂȚEAN GERMAN DEPISTAT CONDUCÂND SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE

Polițiștii clujeni au depistat un bărbat de cetățenie germană care conducea un autoturism pe raza municipiului Cluj-Napoca în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 28 martie a.c., în jurul orei 00,10, p.olițiști din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, în colaborare cu polițiști din cadrul Secției 4 Politie, au depistat în trafic un bărbat, cetățean german, care conducea un autoturism pe strada Plopilor din Cluj-Napoca, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a reieșit faptul că acesta avea o concentrație de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la sediul unei unități medicale în vederea recoltării de probe biologice.

Acesta este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

*****

 

CONDUCERE PE DRUMURILE PUBLICE  FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE

 

**** Polițiștii dejeni au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din municipiul Dej, care conducea un autoturism pe raza municipiului,fără a deține permis de conducere.

 

La data de 27 martie a.c., în jurul orei  20:00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Dej, au depistat un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada  22 Decembrie din municipiu, deși nu avea permis de conducere.

Tânărul este cercetat de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

**** Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, au depistat un bărbat de 57 de ani, care conducea un autoturism pe raza localității Mănăstireni, deși nu deține permis de conducere.

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 15:10, poliţişti din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Postul de Poliție Comunal Mănăstireni, au depistat un bărbat de 57 de ani, din comuna Mănăstireni, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Mănăstireni, deși nu deține permis de conducere.

Bărbatul este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare