Șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice, depistați în trafic de polițiștii clujeni

Bărbat de 41 ani surprins de polițiștii rutieri conducând sub influența băuturilor alcoolice

În data 01.05.2018, în jurul orei 23,10 polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Cluj, au depistat în trafic un bărbat de 41 ani, în timp ce conducea un autovehicul pe DN16, pe raza com. Apahida, jud. Cluj, în afara localității, pe direcția mun. Cluj-Napoca, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Bărbat de 46 ani surprins de polițiștii rutieri conducând sub influența băuturilor alcoolice

În data de 01.05.2018, în jurul orei 16,55, poliţişti Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat în trafic un bărbat de 46 ani, domiciliat în mun. Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Din cauza consumului de alcool (0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat), conducătorul autoturismului a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologie, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, fapta prev. si ped. de Codul Penal.

Bărbat de 47 ani surprins conducând un autoturism pe drumurile publice fiind sub influența băuturilor alcoolice

În data de 01.05.2018, în jurul orei 22,40 poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat un conducător auto de 47 ani care conducea un autoturism pe DN1C pe raza  loc. Jucu Herghelie, pe direcția Cluj-Napoca spre Gherla, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,72 mg/L alcool pur în aerul expirat).

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Bărbat de 31 ani cercetat de polițiști pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice

 

În data de 30.04.2018, în jurul orei 00.20, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Huedin au depistat  în trafic un bărbat de 31 ani, domiciliat în mun. Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E60 pe raza orașului aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,64mg/l alcool pur în aerul expirat).

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

 

*** Bărbat de 33 ani cercetat de polițiștii gherleni pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

În data de 29.04.2018, în jurul orei 22:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei mun. Gherla, Biroul de Ordine Publică, au depistat în trafic un conducător auto de 33 ani, domiciliat în mun. Bistrița, jud. Bistrița-Năsăud, în timp ce conducea pe strada Liviu Rebreanu din mun. Gherla, un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,66  mg/l alcool pur în aerul expirat).

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare