Simona Halep, meci DIFICIL în sferturi la US Open! Adversara o laudă pe româncă

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la US Open după un meci maraton cu Sabine Lisicki, 6-7 7-5, 6-2. Campiona noastră va juca împotriva Viktoriei Azarenka într-un meci care va avea loc miercuri.

Azarenka a lăudat-o pe Simona Halep spunînd că jocul româncei e din ce în ce mai bun: „A crescut mult faţă de ultima oară cînd am jucat împotriva ei. Cu siguranţă, se numără printre favorite. A fost în Top 3 mult timp, a cîştigat meciuri importante. Cred că jocul său vorbeşte pentru ea. Este foarte solidă din spatele terenului, are aproape toate loviturile. Pentru o jucătoare care nu este foarte înaltă, are un serviciu destul de bun. Are foarte multe arme. Trebuie să mă concentrez asupra jocului meu, să fiu agresivă şi să încerc să controlez jocul”, a declarat Azarenka, potrivit site-ului WTA.

Simona Halep şi-a asigurat pînă acum un cec de 400.000 de dolari, însă dacă va reuşi să cîştige primul ei Grand Slam, campioana noastră va obţine şi un cec de 3 milioane de dolari.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii