u bt cluj silvasan

Mihai Silvășan – Să câștigi campionatul este tot timpul extrem de greu (VIDEO)

U Banca Transilvania, liderul campionatului, va disputa trei partide în deplasare. Două dintre ele reprezintă derby-uri clasice, cu Oradea și Sibiu.  Antrenorul echipei, Mihai Silvășan, a prefațat pentru Cluj Manifest, partida cu CSM-CSU Oradea.

”Am demonstrat că putem bate Oradea. Avem mai multe victorii decât ei în ultimele 10 meciuri directe. Principalele lor atuuri sunt în primul rând mentalitatea de învingător, mentalitatea de echipă campioană. Sunt campioni naționali, din moment ce ajungi să câștigi campionatul trebuie să ai o anumită mentalitate. Un alt atuu este omogenitatea. Și-au păstrat mulți jucători din sezonul trecut, se cunosc bine între ei. Au adăugat jucători de valoare. Cred că și noi avem atuurile noastre și mergem acolo cu gîndul să învingem”, Antrenorul principal al U-Banca Transilvania, Mihai Silvășan.

Silvășan: În ultimii ani s-a creat o rivalitate foarte mare între noi și Oradea

”Un meci Oradea-Cluj mobilizează suplimentar atât jucătorii echipei noastre cât și jucătorii echipei lor. S-a creat o rivalitate în ultimii ani între aceste două echipe și motivația e mai mare ca în multe dintre celelalte meciuri. Noi încercăm să avem aceiași motivație la fiecare meci, însă munca mea, munca noastră ca staf tehnic este mult mai ușoară atunci când jucăm cu o echipa ca și Oradea”, potrivit lui Silvășan.

Silvășan: Să câștigi campionatul este tot timpul extrem de greu.

”Nimeni nu îți dă nimic pe tavă. Trebuie să muncești. Avem un campionat echilibrat, cu trei-patru echipe care se bat acolo sus pentru primele locuri. Să nu credeți vreodată că să câștigi un campionat este ușor”, a declarat Silvășan.

U BT Cluj, organizează o serie de manifestări pentru fanii care le sunt mereu alături. Astfel, în campaniei ”People of U-BT”, Radu Tamaș, unul dintre cei mai vechi suporteri ai U-Banca Transilvania a fost invitat să facă alături de echipă deplasarea la Oradea.

De asemenea, pentru că următoarele trei meciuri sunt în deplasare, supoterii au avut ocazia să participe la un antrenament al echipei. Jucătorii au făcut poze și au dat autografe.

Citește și:

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare