Sfaturi medicale pentru vacanță de la medicii pediatri ALOPEDI

Aflându-ne în plin sezon de vară, perioadă în care România se află sub incidența codurilor de temperaturi extreme, medicii care asigură serviciul de call-center ALOPEDI – 0364-917 din cadrul Spitalului de Copii Cluj-Napoca vin în sprijinul părinților cu o serie de sfaturi medicale pentru o vacanță cât mai reușită. Perioada estivală înseamnă atât distracție, cât și expunerea copiilor la o serie de riscuri specifice, fapt pentru care specialiștii ALOPEDI transmit o serie de sfaturi concrete privind expunerea la soare și arsură solară, cea mai frecventă afecțiune întâlnită în aceste perioade caniculare.

            „Recomand cu foarte multă încredere sfaturile calificate formulate de către echipa proiectului ALOPEDI, o sursă de consiliere medicală extrem de credibilă, atât prin rezultatele înregistrate în cei peste doi ani de activitate, cât mai ales prin calitatea personalului medical care îl deservește” a afirmat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Reamintim în acest context faptul că ALOPEDI 0364-917 – serviciul de sfat medical telefonic al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca este asigurat în mod gratuit, 24/7, de către medici rezidenți, specialiști sau primari în specialitatea pediatrie sau medicină de urgență. Deși a fost înființat, inițial, ca serviciu dedicat zonei metropolitane Cluj-Napoca, profesionalismul medicilor care asigură funcționarea acestui serviciu telefonic a determinat, treptat, o creștere a adresabilității acestuia, astfel încât, în momentul de față, aproape 50% dintre apeluri sunt primite de la părinți aflați în alte județe.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii