Senatorul Alexandru Cordos, susține demersul locuitorilor din Feleacu

Senatorul Alexandru Cordos a trimis o interpelare adresată primului ministru, Dacian Ciolos, cu privire la protestul locuitorilor din comuna Feleacu, judeţul Cluj, pentru retrocedarea terenurilor cu livezi şi modernizarea defectuoasă a drumului european E60

Stimate domnule Prim-ministru,
În urma protestului de duminică, 6 noiembrie 2016, al locuitorilor din comuna Feleacu, judeţul Cluj, a întâlnirilor avute cu reprezentanţii comunei şi a petiţiilor sosite la biroul senatorial, a reieşit faptul că nemulţumirile acestora sunt justificate de două aspecte.
Unul dintre acesta este încălcarea dreptului de proprietate prin neretrocedarea terenurilor cu livezi, aflate în prezent în administrarea Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Cluj-Napoca, asupra cărora locuitorii au drept de posesie.
Iar cel de-al doilea se referă la lucrările de modernizare a drumului european E60, care tranzitează comuna, făcute fără a se îndeplini normele minime de securitatea circulaţiei.
Deşi în repetate rânduri am atras atenţia autorităţilor asupra acestor nereguli, din nefericire, atât acţiunea de punere în posesie a persoanelor îndreptăţite cât şi remedierea deficienţelor constatate la modernizarea părţii carosabile a drumului european E60 din comuna Feleacu au rămas fără rezultate concrete.
Stimate domnule Prim-ministru, vă rog să-mi precizaţi care sunt măsurile urgente care vor fi adoptate pentru remedierea problemelor prezentate în memoriul reprezentanţilor comunei Feleacu, judeţul Cluj?

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii