Selfie-oglinda şi vacanţele exotice – vedetele nunţilor din 2017

E ȋnceput de an, aşa că urmează să aibă loc cea mai aşteptată expoziţie de nunţi, Nuntă la Palat. Vă invităm pentru al 11-lea an consecutiv la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, pentru a sărbători iubirea ca-n basmele româneşti. Ȋntre 13 şi 15 ianuarie, zeci de expozanţi vor aduce de la rochii fără cusur până la mâncăruri pe sprânceană alese, exact ca-n poveştile cu prinţi şi prinţese. Expoziţia se deschide vineri, ȋncepând cu ora 12, ȋn prezenţa organizatorilor şi a oficialităţilor.

Ȋn 2017, Nuntă la Palat le propune expozanţilor să aducă ȋn faţa mirilor standuri inspirate din basmele româneşti. Feeria se va traduce prin decoruri de nuntă desprinse din basme precum “Pasărea măiastră” , “Sarea ȋn buchete(sic!)”, “Palatul de cleştar”.  Şi ȋn acest an, mirii se vor putea inspira pentru evenimentul vieţii lor din tematicile de nuntă propuse de expozanţi sau vor putea să provoace imaginaţia organizatorilor de evenimente cu propriile idei. Ȋn schimb, ȋn premieră pentru Nuntă la Palat, o agenţie de turism va veni şi cu pachete exotice pentru luna de miere. Astfel, viitoarele familii sunt ademenite cu excursii in Cuba, Bolivia, Chile sau Vietnam.

Vom sărbători dragostea ȋn dulcele stil românesc – cu flori ȋnmiresmate, veşminte de bal, mâncăruri rafinate, inele cu nestemate, aranjamente strălucitoare, caleşti cu mulţi cai şi muzică fără sfârşit. De exemplu, designerul Ligia Mocan vine la expoziţie cu rochii ce se croiesc dupa cum visează mireasa.  Acestea sunt create din piese individuale, luate separat, dar care ȋmpreună formează un tot unitar. Pantofii sunt şi ei făuriţi după calapodul fiecărei mirese. Pentru confort, o firmă vine chiar cu propunerea de-a realiza pantofi care se mulează perfect pe măsura piciorului, exact ca pantofii de dans.

Şi pentru că poveştile se scriu şi ȋn 2017, mirii vor putea aduce la nunta lor oglinda care face selfie-uri. Aceasta este cea mai nouă formă de photobooth, care va ţine invitaţii cu gura până la urechi ȋn timp ce-şi fac poze ȋn oglindă.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii