sediul psd cluj

O persoană necunoscută a incendiat scările care duc spre sediul PSD Cluj și anexele acestui sediu. Reprezentanții PSD au depus plângere la Poliție.

Președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că în alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremiste.

”La începutul anului, un protestatar #rezist a încercat să incendieze sediul social-democraţilor clujeni. După un an, pentru fapta săvârșită a fost trimis la munca în folosul comunității, timp de 60 de zile. În noaptea trecută, într-o manieră similară, dar mai radicală, o mână criminală a dat foc la scările spre sediul PSD Cluj şi la anexele sediului PSD Cluj. Asta nu este nici opoziţie, nici politică, este anarhism curat! În alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremiste. Am depus plângere la Poliție”, a spus Nasra.

În februarie 2018, pereții și ușa sediului PSD Cluj au fost stropite cu benzină și incendiate, autorul fiind prins, ulterior, de polițiști, și identificat ca fiind un protestatar nemulțumit de politica partidului.