Se reia licitația pentru restaurarea Castelului Banffy din Răscruci

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Consiliul Județean Cluj a reluat licitația pentru privind execuția lucrărilor de restaurare a ansamblului monument istoric Castel Bánffy din satul Răscruci. La primul termen al licitației nu s-a prezentat nimeni

Noul termen limită de depunere a ofertelor de către operatorii economici interesați să execute lucrările de reabilitare a acestui castel monument istoric este 13 martie 2019.

Valoarea totală estimată a lucrărilor de restaurare și conservare care vor trebui realizate în maxim 24 de luni din momentul emiterii ordinului de începere a lucrărilor a rămas neschimbată, respectiv de 13.473.392,55 lei fără TVA.

În ceea ce privește criteriul de atribuire, acesta este reprezentat de raportul calitate-preț, ponderea alocată factorului preț fiind de 60% iar cea care va reveni factorului tehnic va fi de 40%.

Prin intermediul proiectului se urmărește punerea în valoare a ansamblului monument istoric prin schimbarea funcțiunii castelului din școală, care a fost ultima funcțiune a clădirii, în Centru Cultural cu standarde ridicate de finisare și dotare. În acest scop, se va amenaja un Centru cultural reprezentativ pentru județul Cluj, prin restaurarea clădirii și a zonei aferente.

 

Ultimile articole

Articole populare