Scrisoare deschisă a unui fost jucător de la U Cluj: „Am cîştigat la echipă cît alţii bacşiş în seara de Revelion!”

Marius Suller a semnat în această vară un contract în Emiratele Arabe Unite cu Al Urooba, acolo unde antrenor principal este Adrian Falub. Cei doi au plecat de la U Cluj, Suller fiind jucător şi antrenor secund la „şepcile roşii”.

Fostul fundaş a semnat o scrisoare deschisă în care spunea că i-a fost greu să plece de la U Cluj, însă nu putea să rămînă la un club care nu plătea salariile şi, mai mult, era de părere că el şi Adi Falub nu erau doriţi la club.

„Au trecut deja suficiente zile de cand am plecat ca sa pot sa astern cateva ganduri aici pentru toti cei care ma cunosc si inteleg greutatea cu care am luat decizia de a pleca de la U. Nu le luati ca explicatii, dar pentru cei care vor sa stie adevarul postez aceste randuri:

1. U a fost si va ramane pentru totdeauna echipa mea de suflet. Am trait acolo bucurii atat ca jucator cat si, cu ajutorul lui Dumnezeu ca antrenor, bucurii care nu vor fi egalate nicaieri in alta parte. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa de a trai ce am trait in aceasta primavara in calitate de antrenor la U. Au fost cateva bucurii imense pentru care voi fi recunoscator toata viata acestui club.

2. Am castigat la U Cluj cat lasa unii bacsis la o masa de revelion, asta pentru binevoitorii care cred ca ne-am imbogatit pe spatele clubului.

3. Chiar si asa am fi ramas in continuare sa antrenam, desi numai eu stiu cat de greu este sa intretin o familie cu aer. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat o familie care a inteles si m-a sprijinit in tot ce am facut, lasandu-ma sa aleg cu sufletul. Ramaneam in continuare la U stiind ca nu putem fi platiti acum pentru munca noastra.

4. Me-a durut insa, si asta a contat in alegerea viitorului, faptul ca nu ni s-a dat o minima garantie ca lucrurile se vor aranja in vreun fel si ne vom putea face meseria. N-am cerut nimic pentru noi, am solicitat doar lucruri minime pentru echipa.Faptul ca reunirea lotului se amana mereu,faptul ca comunicarea cu cei din conducere era dificila si greoaie,faptul ca ni se ascundeau mereu anumite lucruri care se intamplau sau urmau sa se intample ne-au facut sa credem ca nu mai suntem doriti la echipa.

5. In cele din urma am ales sa plecam, nu sa abandonam asa cum cred unii, pur si simplu am vazut ca nu mai contam acolo si am plecat. Plecarea noastra nu a fost un scop in sine, a fost o consecinta a tot ce s-a intamplat in aceasta vara la club.

6. In bagaj am adus cu mine fularul nostru. Pana la venirea familiei este cel mai drag lucru pe care il am aici. Succes tuturor si Haide U!”, a scris Suller pe facebook.