intensificari ale vantului

Școli închise în Dolj, Ilfov, Contanța, Giurgiu și București din cauza condițiilor meteo

Informare privind unităţile de învăţământ în care cursurile vor fi suspendate în zilele de 26 şi/sau 27 februarie 2018.

Luni, 26 februarie, şi marţi, 27 februarie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, cursurile şcolare vor fi suspendate integral în judeţele Dolj şi Ilfov, respectiv în Capitală.

În judeţul Constanţa, cursurile vor fi suspendate integral în ziua de luni, 26 februarie.

În municipiul şi în judeţul Giurgiu, cursurile sunt suspendate atât luni, 26 februarie, cât şi marţi, 27 februarie, cu excepţia grădiniţelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu.

Informaţiile au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene, respectiv Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situaţii de urgenţă.

Reamintim că, în situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climatice şi de specificul zonei şi al şcolii, inspectoratele şcolare judeţene şi/sau Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar. Acestea se pot aproba numai în măsura în care se asigură parcurgerea integrală a programelor şcolare. În cazurile de faţă, orele de curs vor fi recuperate conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învăţământ, cu aprobarea inspectoratelor şcolare judeţene, respectiv ISMB.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare