sarah brightman

Soprana Sarah Brightman va concerta la Cluj-Napoca

Soprana britanică Sarah Brightman va concerta în România anul viitor, pe 21 octombrie, la Sala Palatului din București, și pe 22 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Show-urile sunt incluse în turneul său mondial “Hymn”.

Potrivit paginii sale oficiale de Facebook, turneul “Hymn: Sarah Brightman In Concert” a debutat în America de Sud în noiembrie și va include 125 de show-uri pe cinci continente.

Biletele vor fi puse în vânzare vineri și au prețuri cuprinse între 150 de lei și  750 de lei pentru concertul din București, și între 145 și  525 de lei pentru show-ul din Cluj-Napoca.

“Hymn” este cel de-al 12-lea album de studio solo al artistei.

Soprana a mai concertat în România în 2014.

În vârstă de 58 de ani, Sarah Brightman este considerată una dintre sopranele cu cele mai mari vânzări din lume. Este singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance şi Classic. Sarah Brightman este pionieră a genului “classic crossover” şi unul dintre marii artişti ai lumii, însumând peste 30 de milioane de discuri vândute şi având un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur şi de platină, în peste 40 de ţări.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare