S-a reînființat “U” II

Începând din acest sezon, „U” II revine în competiţiile oficiale. Echipa va lua startul pe 4 septembrie, în noua stagiune din Liga a IV-a, iar obiectivul este promovarea. Echipa secundă a „studenţilor” va fi cea mai bună modalitate pentru rularea jucătorilor care evoluează mai puţin pentru formaţia de Liga I, dar şi pentru testarea micilor fotbalişti de la Centrul de Copii şi Juniori (CCJ), care pot face pasul, într-un timp, spre formaţia lui Mihai Teja.

Antrenor al Universităţii II Cluj va fi Marius Popescu, managerul CCJ, în timp ce funcţia de team-manager va fi ocupată de Szilagyi Zsolt, cel care ocupă şi postul de director sportiv al Centrului de Copii şi Juniori.

„Vom avea la dispoziţie atât jucători foarte tineri, de la grupele de juniori, dar şi fotbalişti care, într-un moment, evoluează mai puţin în Liga I şi pot avea meciuri în picioare. E un pas important pe care Universitatea îl face în consolidarea structurii clubului. Obiectivul nu poate fi altul decât promovarea în Liga a III-a”, a spus Marius Popescu, antrenorul „U” II şi managerul CCJ.

„E o provocare şi o responsabilitate. Sunt bucuros să lucrez zi de zi pentru Universitatea Cluj, clubul căruia mi-am dedicat întreaga carieră. „U” II este un proiect care va creşte jucători şi care poate deveni o rampă de lansare pentru tinerii fotbalişti de la Centrul de Juniori. Abia aşteptăm să începem competiţiile. Universitatea demonstrează că e un club modern, unde fiecare etapă a creşterii unui jucător este bine pusă la punct”, a spus şi team-manager-ul, Szilagyi Zsolt.

Universitatea II Cluj îşi va disputa meciurile de pe teren propriu pe terenurile de la „Dan Anca” sau la centrul sportiv „Clujana”, locaţia urmând a fi anunţată înaintea partidelor. Prima etapă programează meciul dintre „studenţii” mici şi Armenopolis Gherla, partida fiind programată joi, 4 septembrie, de la ora 17:00.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii