Rugby: Au pierdut cu campioana

u rugby

Rugbiştii de la Universitatea au avut o evoluţie remarcabila în partida cu mult mai titrata RCM Timişoara campioana în exerciţiu, care s-a impus pe Cluj Arena cu 46-26 , la pauză 32-7.

Clujenii au jucat cu mult curaj şi au reuşit să culce de 4 ori mingea în terenul de ţintă, la rândul lor bănăţenii reuşind nu mai puţin de 7 eseuri. Pentru clujeni au evoluat : Boar, Manolachi, Vasiliu, Rotar, Rus, Murgoci, Roşu, Curcă, Moala Leimoni, Dimofte, Paraschiv, Banu, Nistor, Mazăre Adrian, Mazăre Ionuţ.  Au mai jucat : Sălăgean, Petucher, Gheţa, Van Vyk, Dinu, Ignea.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Punctele universitarilor au fost reuşite de Roşu eseu, Mc Grath Van Vyk eseu, şi Murgoci 2 eseuri. Dimofte a reuşit 3 transformări. Jucătorul meciului a fost declarat Cristian Murgoci care este la a treia nominalizare în acest sezon. De altfel Murgoci şi veteranul Dimofte sunt cei mai prolifici marcatori pentru clujeni în această ediţie de campionat. Pentru clujeni urmează un nou examen dificil, marţi 5 august, pe terenul vicecampioanei Ştiinta Baia Mare, partida contând pentru ultima etapă a sezonului regulat. 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii