boxa

Robbie Williams, Invitatul special la UNTOLD 2019

UNTOLD ajuns la ediția aniversară cu numărul cinci, va avea un show special susținut de Robbie Williams.

”Trăim vremuri ale dezbinării, iar UNTOLD își propune să prezinte o lume magică în care este vorba de unitate. Avem o diversitate mare de artiști, prezentarea unor genuri muzicale diferite. Anul acesta dezvoltăm și mai tare această diversitate și să oferim un cadou fanilor UNTOLD și să oferim și altor fani ai altor genuri muzicale ocazia să descopere UNTOLD. Cel mai tare enternainer al vremurilor noastre, a vândut peste 1,6 milioane de bilete într-o singură zi. Va avea o echipă de peste 100 de persoane prezente, 50 doar pe scenă. Un show impresionant, un show special pentru că în acest an în Europa are doar trei spectacole, unul este la UNTOLD: Robbie Williams”, potrivit lui Bogdan Buta.

UNTOLD pregătește în acest an o ediție aniversară cu totul deosebită, mai spectaculoasă decât precedentele.

”Este o ediție aniversară, am făcut un efort suplimentar pentru a duce experiența UNTOLD la următorul nivel, de la partea creativă, am dezvoltat o lume fantastică, scene cu diferite povești, tărâmuri. Anul acesta vom face o recapitulare a ceea ce am creat și vom prezenta această lume magică UNTOLD. Am adus foarte multe îmbunătățiri în zona de producție, Scena este monumentală, mai mare, mai impresionantă, printre cele mai mari producții din lume. Armin pregătește un show special Armin Only, este un set pe care fanii îi vor vedea doar la UNTOLD, creat special pentru fanii UNTOLD. Ne așteptăm la participanți din toată lumea pentru acest show”, a declarat Bogdan Buta.

Au fost vândute peste 60.000 de abonamente. Următoarele abonamente sunt puse în vânzare de miercuri ora 12, 5000 de abonamente. Biletele pentru fiecare zi a festivalului vor fi puse în vânzare în săptămâna viitoare.

Organizatorii estimează că abonamentele vor fi foarte repede SOLD OUT.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare