Rişti şi cîştigi! CFR a reușit golul calificării abia în prelungiri în meciul cu Balotești

Dican a preferat să alinieze un prim “11” format din rezerve, astfel că ardelenii s-au chinuit pînă în minutul 111, cînd Beleck a reuşit să îşi trimită echipa în ” optimi”.

Tehnicianul clujenilor a vrut să îşi odihnească titularii pentru derby-ul de vineri cu ASA şi a schimbat formula de start, păstrîndu-l în primul “11” numai pe căpitanul Camora.

Urmarea? Prima repriză a fost lipsită total de spectaculozitate. Cei de la Baloteşti au reușit un singur şut pe poartă (39), cînd Herea a trimis în transversală, în vreme ce dincolo doar Negruţ i-a ameninţat pe ilfoveni (32, 40), fără a izbuti însă să înscrie.

După pauză, Dican i-a introdus pe Beleck şi pe Păun, dar nici aceştia nu au reuşit să reprezinte un real pericol pentru poarta apărată de Tănase. Clujenii au rămas în 10 oameni înainte de începerea prelungirilor, după ce Nascimento i-a dat cu piciorul în faţă lui Herea (90+3).

Chiar și în așa, Beleck i-a salvat pe ardeleni de la un eşec rușinos (111). Portarul gazdelor a respins şutul trimis de Ene din afara careului chiar în picioarele lui Beleck, iar acesta a înscris lejer din 5 metri.

Formațiile:
Baloteşti: V. Tănase – St. Stancu, Antoche, Marciuc, D. Popa (M. Florea, 72) – N. Filip, Pătraşcu, I. Sandu, Dedu – C. Herea (Lupaşcu, 91), Bîtfoi (Marinaş, 63)

CFR Cluj: Mincă – D. Coelho, Tînc, C. Ene, Camora – Nascimento, Szilard, Vitor Bruno, Nouvier (Al. Păun, 73) – Negruţ (Gomelt, 90+6), Carter (Beleck, 57)

sursa: Gazeta Sporturilor

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii