Jandarmii clujeni la Polivalenta

Recomandări pentru suporterii care participă la meciul de baschet România-Croația

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca va asigura ordinea publică la  meciul de baschet masculin România – Croaţia.

             Efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor, la meciul de baschet masculin România-Croaţia, contând pentru calificarea la  Campionatul Mondial din 2019, care se va disputa la Sala Polivalentă “ BT Arena”, în data de 01.07.2018, începând cu ora 19.00.

Intrarea în arena sportivă, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în arenă se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

 Jandarmeria Mobilă recomandă participanţilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Este interzis accesul în arena sportivă cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare