Recomandări de circulație în minivacanța de Paște

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă îngreunat, din cauza numărului mare de autovehicule, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la intrarea în capitală, pe o distanţă de aproximativ doi kilometri şi pe DN Centura Bucureşti, în zonele Bragadiru, Popeşti – Leordeni şi Pantelimon.

Pe restul drumurilor naţionale nu sunt momentan probleme deosebite de circulaţie, însă ne aşteptăm ca pe parcursul zilei de mâine, valorile de trafic să fie din ce în ce mai ridicate, deoarece foarte multe persoane se vor deplasa către staţiunile turistice, în special cele de la munte, unde îşi vor petrece minivacanţa de Paşte.

Drept urmare, pentru o circulaţie rutieră în siguranţă, le recomandăm conducătorilor auto să acorde o foarte mare atenţie traficului, să nu efectueze depăşiri riscante, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei, să îşi păstreze răbdarea pe tronsoanele aglomerate, să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic şi să menţină în mers o distanţă suficient de mare, pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere. Conduceţi prudent!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare