razie floresti

Polițiștii au organizat razie la Florești

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au organizat şi desfăşurat o razie pentru prevenirea și descurajarea comiterii de fapte antisociale, menținerea ordinii și liniștii publice, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii.

Acțiunea s-a derulat, cu precădere, în zona străzilor Tudor Vladimirescu, Simion Bărnuțiu, Balastierei, Gheorghe Doja, Nicolae Bălcescu, Colonia Nouă, Mihail Kogălniceanu, Cloșca, Someșului și Eroilor.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 72 de persoane și controlate 32 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 29 de sancțiuni, în valoare de peste 8.000 de lei; acestea privesc încălcări ale Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și ale O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Două persoane, bănuite de comiterea unor infracțiuni, din Cluj și Vaslui, au fost depistate și conduse la sediul unității de poliție pentru audieri.

În acțiune au fost angrenați polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, Serviciului Criminalistic, Serviciului de Acţiuni Speciale, jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Ştefan Cicio Pop” şi poliţişti locali.

Citește și:

Acțiuni de prevenire a furturilor din mașini, în Mănăștur și Florești

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare