RATUC nu vine în Floreşti deocamdată. Şulea către consilieri: votaţi RATUC

foto

În penultima şedinţă de Consiliu Local, Horia Şulea a cerut în mod imperativ consilierilor să voteze în mod favorabil, intrarea RATUC pe Floreşti.

Prin hotărârea nr. 3 din 24.01.13 se aprobă introducerea, dezvoltarea şi extinderea sistemului de transport local la nivelul localităţilor Floreşti, Tăuţi şi Luna de sus, cu operatorul de transport public RATUC Cluj-Napoca.

Prefectura Cluj i-a demonstrat primarului din Floreşti că nu are cunoştinţe juridice minime, astfel hotărârea Consiliului Local încalcă prevederile Legii serviciilor de transport public local nr.92 din 2007 cât şi a Legii Concurenţei.

Primăria Floreşti nu şi-a făcut temele juridice, impunând consilierilor locali desemnarea ca singur transportator de persoane, RATUC, încălcându-şi astfel aria de competenţă.

Toţi consilierii locali în unanimitate au fost de acord cu schimbarea companiei de transport FANY, datorită preţului mare aplicat de-a lungul timpului.

Ca urmare a acestei fapte, se ridică întrebarea: a fost voită greşeala juridică a primarului implementată în Consiliul Local, fiind doar un act de propagandă electorală sau alte interese implicate în acest proiect de maximă importanță pentru cetățenii din Florești?

Revenim cu amănunte…

sursă foto: www.ftr.ro

Ionuț GEANĂ

 

 

Latest articles

Related articles

3 COMENTARII

  1. D-l Ionut Geana va felicit pentru articol ati fost forte corect,dar cu un mic amendament FANY a preluat pretul de la RATUC in 2008 cand a preluat traseul ,pretul fiind de 3.5 lei exact cum l-a stabilit RATUC-ul in 2007,dar intradevar primarul SULEA isi face la greu propaganda electorala fiin un demagog convins,asa a ajuns primar prin minciuna si induce in eroare a maselor

    • Da bine ai zis Dane ,d-l Ionut Geana a scris doar adevarul ,d-l primar Horia Sulea e un demagog convis si minte populatia cu nerusinare de dragul propagandei ,se gandeste deja la al doilea mandat,daca vine RATUC-ul eu va garantez ca biletul va fi minim +30% mai scump ca la FANY,dar floresteni nu stiu si se lasa prada promisiunilor desarte,FANY (sau oricare alta firma din tara) a participat la atribuirea de trasee judetene care are loc la data stabilita de MTI in colaborare cu MAI .(va rog d-l GEANA sa verificati cele spuse si sa redati adevarul,populatia trebuie informata corect,nu lasa-ti demagogi sa-si faca propaganda pe minciuni)

  2. Asta este din pacate calitatea primarului Sulea Horea. Nu poti cere mai mult de la un tractorist…..asta este stim cu totii la ce varsta a terminat facultatea si in ce conditii, asta ne trebuie daca nu stim sa alegem un om gospodar si am ales “omul faptelor”….astea sunt faptele lui…..oricum cel intereseaza de noi cand el sta la Cluj…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.