Răpire țigănească a unei fete de 13 ani, cu viol eșuat!

DSCN4774

La cei 13 ani ai săi, Claudia R. este elevă la Școala “A doua șansă” din cartierul Iris. Luni, 5 ianuarie, când se întorcea spre locuința familiei din Cartierul “Între Lacuri”, aceasta a fost urmărită de un taximetru în care se aflau două femei și doi bărbați. Aceștia, la un moment dat, au încetinit, au imobilizat-o și au aruncat-o, pur și simplu, ca pe un balot, în autoturism.

Daciana R. sora fetei  spune că răpitorii au transportat-o de urgență pe Claudia în localitatea Căprioara, la circa 50 de km. de Cluj-Napoca, unde era domiciliat cel ce râvnea la nurii surorii sale, un bărbat de aproximativ 30 de ani.”Marele nostru noroc a fost că avem o verișoară în Căprioara, care ne-a anunțat imediat și s-a împotrivit cu îndârjire pentru ca fetița să nu fie violată. Am reușit să amânăm acest fapt într-o primă fază, iar răpitorul a urcat-o pe soră-mea în pod, doar-doar se răzgândește și-i cedează. Însă nu înainte de a o amenința cu moartea în caz de nesupunere. Cu promptitudine, polițiștii clujeni, anunțați de noi au găsit-o, identificându-l și pe răpitor.”

Astăzi, familia a însoțit-o pe tânără la IML Cluj, unde medicii au constatat că minora este în continuare virgină.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simon Vîrci, a declarat pentru ClujManifest că în momentul de față se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Procurorii vor stabili ulterior dacă făptașul poate fi cercetat și pentru comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

Latest articles

Related articles

2 COMENTARII

  1. puscarie nene, la puscarie! Ca azi maine coloratii or sa “ajunga”, daca nu se iau masuri drastice, la gagicutele noastre. Si apoi iarasi o sa se dea cu curu’ de planeta “democratii” ca reinvie Noua Dreapta si Garda de Fier. Vezi ce se desfasoara la Paris, chiar acum cand scriu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.