alin tise banner

Rămas bun, doamna primar Luca Minodora Susana

Clujul a pierdut azi un primar emblematic, un reprezentant de seamă al României, al satului transilvănean în Europa, Luca Minodora Susana, primarul comunei Băișoara.

Domna Luca se afla la conducerea comunei încă din anul 1996. Aflându-se la cel de-al șaselea mandat, doamna primar a fost peste 20 de ani în slujba cetățenilor comunei Băișoara.

Doamna primar Luca Minodora a fost un exemplu pentru toate femeile din politica românească. Încă de foarte timpuriu, când politica era puțin accesibilă femeilor, doamna Luca a reușit prin muncă și perseverență să câștige încrederea concetățenilor săi și mai apoi respectul și recunoștința la nivel european.

Clujul pierde un om politic cu o mare experiență, iar Băișoara pierde un primar devotat oamenilor, care timp de 21 de ani a luptat pentru interesele lor.

Iată ce declara doamna primar într-un din ultimele interviuri acordate pentru Cluj Manifest în luna august 2017.

”În comuna Băișoara se lucrează, sunt bucuroasă de tot ceea ce fac pentru comună deoarece rămâne ceva în urma mea și orice lucru pe care îl fac îl iubesc mai mult decât aș face la mine acasă. Sunt bucuroasă și mândră de tot ceea ce fac, deoarece fac pentru a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor din comuna Băișoara. Sper că v-am trezit curiozitatea să vizitați comuna Băișoara și stațiunea turistică Muntele Băișorii. Vă invit cu drag și vă așteptăm cu cea mai mare plăcere și cu multă dragoste să ne vizitați și apoi împreună să lucrăm. Să veniți cu diverse idei deoarece noi acceptăm ideile și sprijinul din partea tuturor”.

Scena politică și administrativă din România este de astăzi mai săracă.

Rămas bun, doamna primar Luca Minodora Susana. Condoleanțe familiei!

Puteți revedea aici interviul cu doamna primar Luca Minodora Susana.