„ A Pustiului” din Gilău a snopit un consătean care intrase în crâşmă ca să-şi cumpere ţigări. Apoi l-a obligat să bea cu el.

DSCN4791
Vasile Giurgiu din Gilău este un om calm şi cumpătat, în vârstă de 54 de ani. Acesta face, tot a doua zi, naveta la Cluj, unde este încadrat pe post de paznic, la Universitatea „Babeş-Bolyai”. Miercuri, înainte de a lua autobuzul spre Cluj, ca să intre în „şut”, acesta a păşit în ABC-ul din staţie ca să-şi cumpere un pachet de ţigări.
Povesteşte Vasile Giurgiu, ţinându-se cu o mână de coşul pieptului şi tuşind puternic: “Abia cumpărasem ţigările, dau să plec şi numa` mă trezesc lovit foarte tare – cu capul şi cu pumnul – în piept, de consăteanul meu, Nelu zis <A Pustiului>. Apoi acesta mi-a spus, dând să scoată un cuţit, că vrea să-mi bea sângele. M-am speriat şi m-am înarmat cu un scaun, gata să mă apăr. În secunda următoare a sărit însă un comesean de-al bătăuşului şi i-a spus că doar a glumit când l-a informat că aş vorbit cândva urât despre el, aşa că trebuie să mă lase în pace.” Apoi, cei doi împreună cu un alt consumator de la masă l-au obligat pe Giurgiu să bea o bere împreună, în semn de împăcare. Bărbatul a stat ce a stat cu ei, apoi s-a scuzat că pierde autobuzul, fiind lăsat de cheflii să iasă din local.
Acesta mărturiseşte de asemenea că numai el ştie cât de greu i-au trecut cele 24 de ore de serviciu, iar astăzi – durerea fiind din ce în ce mai insuportabilă – a venit degrabă la IML Cluj ca să fie consultat în vederea eliberării unui certificat medico-legal. La rândul lor, legiştii l-au trimis pe Giurgiu către o clinică specializată, la radiografie, pe baza căreia va putea întocmi o plângere penală împotriva agresorului său – Nelu, zis “A Pustiului”.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.