Produs de Cluj merge în Bucovina

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Consiliul Județean Cluj și Asociația Produs de Cluj vor participa la acest sfârșit de săptămână, în zilele de 27, 28 și 29 octombrie la Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”, eveniment ce va avea loc în municipiul Suceava, pe esplanada Centrului Comercial Iulius Mall.

 „Produs de Cluj merge în acest weekend la Suceava, pentru a întoarce astfel vizita colegilor și prietenilor noștri din Bucovina. Suntem convinși că produsele pe care colaboratorii noștri le vor expune se vor bucura la acest târg de același succes pe care l-au avut și cele ale bucovinenilor prezenți la Cluj-Napoca în urmă cu două săptămâni. În fapt, evenimentul desfășurat la Sala Sporturilor a demonstrat că acolo unde există voință, administrațiile locale din județe diferite pot organiza evenimente de mare clasă, sprijinind astfel micii întreprinzători producători de alimente tradiționale și păstrători ai autenticității și spiritualității românești”, apreciază domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

La târgul care se va desfășura la Suceava vor fi prezenți 20 de producători și artizani clujeni care vor expune brânzeturi de oaie, preparate din carne, dulcețuri, produse de patiserie, uleiuri presate la rece, ciocolată de casă și turtă dulce, miere de albine și produse apicole, costume populare și articole de artizanat.

            Târgul de toamnă „Gustă din Bucovina și Ardeal” este organizat de Asociațiile Produs de Cluj și Produs în Bucovina, în colaborare cu Consiliile Județene Cluj și Suceava, în parteneriat cu Centrul Național de Informare Turistică Suceava, Asociația pentru Turism Bucovina și Iulius Mall Suceava.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău