Premieră naţională! Un clujean intenţionează să deschidă la Vâlcele un cimitir pentru animale de companie.

Ioan Părăuan, inginer mecanic din Cluj-Napoca, intenţionează să construiască în localitatea Vâlcele, comuna Feleac, un cimitir pentru animalele de companie.  “M-am tot întâlnit, de-a lungul vieţii cu oameni care-şi iubeau animăluţele de companie la fel ca vieţile lor, aşa că m-am gândit să construiesc un cimitir pentru ele, lângă Cluj, extrem de aproape de

E  60. Planurile mele sunt deja făcute, şi curând am să mă prezint la autorităţile locale ca să le arăt  iniţiativa pe care am avut-o. Am copilărit cu animalele de companie, indiferent că e vorba de porumbei, iepuri, pisici sau câini şi m-am ataşat de ele. Cât despre procesiunea în sine, am gândit-o ca pe o acţiune în plan civic, nu religios.”

Ioan Părăuan este un cunoscut constructor din Cluj, care a proiectat şi realizat zeci de clădiri, inclusiv o biserică  la Uricani, în judeţul Hunedoara, dar şi grădiniţa ”Patrocle” din Cluj, de pe strada Herculane, cartierul Gheorgheni. Pe lângă multele lui idei inovatoare şi invenţii (una dintre ele fiind casa rotativă, mişcată de un motor electric) acesta se mândreşte că  i-a format pe cei trei băieţiai săi, ingineri cu toţii, ca să le lase moştenire meseria pe care atât de mult o îndrăgeşte.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii