Polițiștii și jandarmii clujeni, verificări în zona piețelor agroalimentare

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Poliție, au acționat în sistem integrat, în colaborare cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și cu polițiști locali din cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, pe raza de competență, în principal în zona piețelor agroalimentare și a străzilor adiacente, în scopul descurajării comiterii de infracțiuni stradale și creșterii vizibilității Poliției și a celorlalte forțe de ordine, în zonele cu risc criminogen, cu accent pe prevenirea deținerii și comercializării de materiale pirotehnice.

Acțiunea a avut un caracter preponderent preventiv. Au fost folosiți și doi câini specializați în detectarea produselor pirotehnice și a produselor din tutun.

Pe parcursul acțiunii au fost verificate persoane și vehicule, pentru a se stabili dacă au săvârșit infracțiuni ori posedă/ transportă substanțe interzise cu efect psihotrop ori materiale pirotehnice, fiind constatate un număr de 12  abateri contravenționale, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 3.500 de lei.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare