Acasă Social Polițiștii clujeni, educație rutieră în două grădinițe

Polițiștii clujeni, educație rutieră în două grădinițe

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Cluj-Napoca, au desfăşurat două activităţi de educaţie rutieră cu copiii grădiniţelor “Licurici” şi “Albinuţa” din Cluj-Napoca în cadrul Proiectului “De mic învăţ să mă feresc de rele”.

La data de 17 ami a.c., poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în colaborare cu poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Cluj-Napoca, au continuat activităţile de prevenire a implicării copiilor în accidente rutiere, prin activităţile desfăşurate cu copiii grădiniţelor “Licurici” şi “Albinuţa”, din Cluj-Napoca.

Au fost organizate concursuri de role şi biciclete la care au luat startul 92 de copii, susţinuţi de 8 cadre didactice şi peste 50 de părinţi şi bunici. Fiecare copil a fost răsplătit pentru efortul depus cu premii constând în materiale educative şi o binemeritată îngheţată.

Scopul acestui proiect este acela de a reduce riscul implicării copiilor în accidente rutiere, deprinderea unor abilităţi corecte în conducerea bicicletei şi a rolelor şi conştientizarea faptului că strada nu este loc de joacă.

Exit mobile version