furt Viisoara

Polițiștii clujeni au identificat doi hoți bănuiți de furtul unor bijuterii

Polițiștii au identificat și reținut un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuință.

Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

La data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat, pentru probarea activității infracționale a acestuia.

În perioada 30.11.2017 – 02.12.2017, cel în cauză, un tânăr de 27 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi pătruns fără drept într-o locuință din Cluj-Napoca, împreună cu un alt bărbat –în prezent arestat pentru comiterea mai multor infracțiuni. Astfel, cei doi ar fi sustras bijuterii din locuință, fiind creat un prejudiciu de circa 300 de lei.

În urma percheziției au fost ridicate bunuri de interes pentru soluționarea cauzei.

Polițiștii au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 15 martie a.c., bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, acesta fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii au identificat o femeie bănuită de comiterea unui furt. Prejudiciul, în valoare de circa 2.000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

La data de 15 martie a.c., în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție, a fost identificată o femeie bănuită de comiterea unui furt.

Conform probatoriului administrat, la data de 4 februarie a.c., femeia, în vârstă de 55 de ani, din Florești, ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate și, profitând de neatenția acesteia, ar fi sustras mai multe bijuterii din aur, cauzând un prejudiciu de circa 2.000 de lei.

În urma identificării acesteia, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat., faptă prevăzută de Codul penal.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare