Sunteti aici:SocialPe ei, pe mama lor!

Pe ei, pe mama lor!

Publicat in data

Ieri, nu şedinţa CL a fost importantă. Nu a fost importantă nici şedinţa AGA, de la „U”. Oricum, era de aşteptat să se voteze, ce s-a votat la AGA şi acţionarul majoritar să ceară insolvenţa. Pe mine nici măcar insolvenţa nu mă interesează acum. Poate dacă DIICOTUL îi dă rezoluţie lui Walter, de NUP, Neînceperea Urmăririi Penale, m-ar interesa. Însă cu orice avocat am vorbit a spus că ceea ce a făcut Walter se numeşte „delapidare”. Nu văd cum scapă netrimis în judecată. Şi atunci, dacă e trimis, totul se schimbă radical şi trebuie lucrat „altfel”.

Ieri, însă, suporterii lui „U” s-au prezentat la şedinţa de Consiliu Local şi au pus întrebări. Despre Emil Boc am tot scris, mă dor deja buricile degetelor. Dar ieri a băgat o gogonată, o scamatorie marca Paszkany- Mureşan, cunoscuţi ca Hocus-Porcus, mentorii săi. Cică el ţine legătura cu cei de la Alexandrion… Nu ţii nimic Emile, decât mâţa de coadă. Ai avut întâlnire cu ei şi ai fugit la târgul de nunţi! Nu că ţii legătura. Refuzi să le răspunzi la telefon! Am sunat eu şi am întrebat joi, dacă te-ai ţinut de promisiune şi ai luat legătura cu ei. Au spus că nu i-a sunat nimeni! L-aţi batjocorit şi pe investitorul acesta ca şi pe ceilalţi. Oamenilor nu le vine să creadă. Au crezut că vin, că vorbesc cu un fost premier şi s-au ciocnit de apocalipsa în administraţie publică şi în interes edilitar. Eşti cu atât mai penibil, Emile, cu cât spui că stau zece investitori să discute cu tine, dar eşti „confidenţial”. Eşti „pastă de mici”, nu „confidenţial”! Pe cine mai fraiereşti? Tu nici acasă nu mai ai dreptul să ai opinii, să vorbeşti, la cât ai aburit clujenii. Am auzit că, dacă deschizi gura, îţi pune nevasta cheile pe frigider şi nu mai ieşi afară, la joacă, câte-o săptămână.

Consilierul local PDL, Ovidiu Turdean, avocat slab de felul lui, altfel nu avea timp să fie politruc, s-a băgat în discuţiile cu suporterii. Le-a explicat, ieri, că cei de la Alexandrion s-ar putea să nu fie decât nişte ţepari. De unde ştii, ouatule! Născătorule de porumbei pe gură? Îţi spun eu de unde ştii. De la Boc, primarul fără portofoliu. Voi ar trebui să vedeţi de contractul cu Walter, prin care viitorul puşcăriaş, în opinia DIICOT, a luat clubul, nu să vă daţi cu părerea, că nu sunteţi „Daniele Crude!”. Măcar dacă aţi fi. Aş veni la şedinţele de Consiliu Local să văd nişte craci, că de diboli m-am săturat! Pentru că nu vreţi să discutaţi legalitatea contractului dintre CL şi Walter, veţi ajunge în viitorul apropiat, domnilor consilieri, să faceţi grandioase băi de mulţime. Cu salivă şi ouă clocite în cap, o să vă îmbăiaţi!

Planul lor mizerabil

De la început, împreună cu Paszkany şi Walter, Boc şi-a bătut joc de „U”. De aceea, continuă, după un plan bine pus la punct. Era greu de înţeles, cu ceva timp în urmă, de ce toţi vor să dispară „U”… Acum lucrurile încep să se lege, pentru că s-au „sifonat” ceva informaţii. În campaniile electorale, atât Marius Nicoară, cât şi Ioan Rus, au declarat că „în Cluj nu este loc decât pentru o echipă de prima ligă.” Ei nu ar fi putut scoate pe gură nici cuvintele astea, dacă nu le aveau primite scrise de la Paszkany şi tatuate-n palme. Doi politruci cât casa, primul cunoscut ca „senatorul porno”, al doilea ca parteneră a sa, plus a lui Boc, a lui Paszkany, a lui Năstase…

Încă de atunci au pornit discuţiile. Paszkany s-a văzut cu sacii regionalizării în căruţă, nu mai vrea să îi enerveze pe români. Îl pune guvernator pe Janoş Rusz, îi ajunge un megaslugoi. Apoi, kacaioţii din cartierul Gruia sunt catalogaţi, de toată ţara, ca echipă ungurească. Nu mai prea sunt folositori. Noua şi fericita Regiune De Nord Vest trebuie să funcţioneze cu românii, ăia trebuie prostiţi, altfel nu va funcţiona deloc. Borfaşii horthişti din deal mai tare enervează. „Le schimbăm numele ăla idiot cu „1907” şi adio!” Plus noul stadion e mai frumos, mai modern, mai bine situat. „Coborâm din deal şi am rezolvat.” Acum, ce se discută între politrucii vânduţi lui Paszkany se referă la variantele în care Clujul poate avea o singură echipă. Asta se va întâmpla numai dacă „U” va fi desfiinţată sau aruncată pe termen lung în divizii „mici”. Acesta e punctul unu. După aceea, punctul doi. Informaţiile sunt că se va înfiinţa, prin redenumiri, fuziuni, încă nu se ştie, clubul FC Transilvania, reprezentativ pentru oraş şi regiune. Boc e în stare de orice. Inclusiv să să îi dea marca, sliga lui „U” la Paszkany şi hortistul să facă o fuziune cu alunecarea de teren din deal, de exemplu. Pune o denumire „U”- Transilvania şi a rezolvat propaganda prin fotbal. Nu se spun sursele, dar aceste lucruri sunt cunoscute de suporterii lui „U”. O discuţie referitoare la aceste intenţii s-a mai purtat şi pe avionul Instanbul-Cluj, după meciul lui Vasas cu Galata, din CL. În plus, avem informaţii că, în ultimul timp, avocaţii lui Paszkany au studiat foarte atent actele „Universităţii”, pe care le-au scos de la Registrului Comerţului.

 

Aşa că, fraţilor, dacă aşteptăm după Boc şi şleahta lui, suntem mâncaţi! Saiturile ucluj.ro şi clujmanifest.ro vor sesiza mâine Curtea de Conturi referitor la modul în care s-a făcut contractul CL- Walter, de cedare a clubului. Vom cere şi un control al legalităţii acestui contract. În plus, vom prezenta Curţii de Conturi toată documentaţia prin care am cerut primarului Boc să se constituie ca parte prejudiciată în dosarul de delapidare al lui Walter, instrumentat de DIICOT. Vom prezenta şi cum şi-a bătut el joc de clujeni, prin răspunsurile sale. Sperăm că Asociaţia Şepcilor Roşii ni se va alătura la acest demers. Vom posta sesizarea şi celelalte acte, pe sait, mâine.

Adrian Cinpoeru      

 

INTRA IN DISCUTIE

5 COMENTARII

    • Se stie… Dupa cat il cunosc Alexa le va da im cap. Daca am inteles noi, a inteles si el. Crede-ma e bine informat. S-ar putea sa o faca inaintea mea,pentru ca are mijloace financiare. Trebuie sa sapi, si daca sapi trebuie bani. Sincer sa va spun nu m-as supara sa ii prinda el– il stiu cum gandeste si este foarte posibil-

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...

Nelson Mondialu și oda pentru Emil Boc (video)

Pe 50.000 de vizualizări are până acum oda, Emblema Romaniei, lui Nelson Mondialu, care...

Alte articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...