Ogăraru rămîne lîngă U Cluj: „Caut oameni care să poată readuce echipa în prima ligă”

George Ogăraru a antrenat U Cluj anul trecut şi a rămas aproape de echipă şi în momentele decisive. Fostul fundaş al Stelei şi a lui Ajax a declarat la Digi 24 că vrea să ajute clubul să revină în prima ligă.

„Mi-aş dori ca echipa să poată combina tineretul cu experienţa, iar acest lucru este necesar când joci într-un campionat de seniori. Doar cu juniorii în teren nu poţi câştiga meciuri în Liga secundă.

Eu nu pot să uit timpul petrecut la Universitatea, am cunoscut istoria echipei, m-am implicat şi afectiv şi nu-mi doresc să ajungă în pragul desfiinţării sau al falimentului şi să o ia din liga a patra. De aceea am tot căutat oameni care să poate investi şi care să poată readuce această echipă în primul eşalon, deoarece e păcat de suporterii echipei, de ceea ce-şi doresc, de patima pe care o au pentru acest club, este păcat de infrastructura de care beneficiază clubul.

Cu olandezii am vorbit mai mult pe această temă, ei urmând să o contacteze pe doamna administrator judiciar pentru a avansa în discuţii. Nu ştiu dacă au luat legătura, eu le-am prezentat situaţia, ei erau interesaţi, apoi nu m-am mai implicat în niciun fel.

Datoriile nu ar fi atât de mari pentru un club de fotbal profesionist. Dar probabil că sunt lucruri pe care eu nu le cunosc, alte detalii, poate alte datorii”, a declara Ogăraru la Digi 24.

Patronul lui Trencin, Tchen la Ling este interesat de preluarea clublui şi pînă acum e principalul nume vehiculat pe lista potenţialilor investitori la U Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii