OFICIAL / Simona Halep va juca la Cluj! Meciul România–Cehia din Fed Cup se joacă la Sala Polivalentă

Unul dintre cele mai mari evenimente ale anului 2016 în tenis este meciul de Fed Cup dintre România și Cehia. Federația Română de Tenis a hotărît ca meciul să aibă loc la Cluj.

Astfel, cel mai probabil, echipa României formată din Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru și Raluca Olaru va încerca o calificare istorică în semifinalele competiției la Sala Polivalentă din Cluj.

Cehia e o super putere în tenisul mondial. E deținătoarea Fed Cup și finalistă în acest an, cele mai importante jucătoare fiind Petra Kvitova, Lucie Safarova și Karolina Pliskova.

„Cel mai mare eveniment sportiv organizat de România anul viitor, întâlnirea de Fed Cup România — Cehia, nu poate fi desfășurat decât în cea mai mare și mai modernă sală pe care o are țara noastră, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

În acest fel, ne ținem și promisiunea de a ajunge în cât mai multe orașe din România cu cele două echipe tricolore, Fed Cup și Cupa Davis, după Brașov, Sibiu, Galați și Constanța”, a spus George Cosac.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii