Un elev a trimis obiecte sexuale unei profesoare. Cum a fost pedepsit?

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Un elev de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, a comandat pentru profesoara de română obiecte sexuale. Acestuia i-a fost scăzută nota la purtare.

„Comisia de verificare constituită la nivelul Liceului Teoretic <Pavel Dan> Câmpia Turzii a finalizat ancheta internă în cazul profesoarei de limba şi literatura română. Aceasta a reclamat că a fost hărţuită. Comisia a aplicat mai multe sancţiuni în conformitate cu faptele constatate şi cu regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţii de învăţământ. Astfel, în raportul comisiei se arată că a fost aplicată o mustrare scrisă însoţită de scăderea notei la purtare la 7 pentru unul dintre elevii de clasa XII-a. Acestuia i s-a reţinut comportamentul jignitor la adresa profesoarei respective şi încălcarea dispoziţiilor legale în vigoare prevăzute de statutul elevului şi regulamentelor şcolare”, a spus Purtătorul de cuvânt al ISJ Cluj, Amalia Gurzău, potrivit MEDIAFAX.

Unui alt eleve, martor la momentul realizării comenzilor pe internet i-a fost scăzută nota la purtare la 8.

Alţi trei colegi, care au divulgat informații pe Internet, au fost sancţionaţi cu observaţie individuală. Au acuzați de folosirea telefonului mobil în timpul orelor de curs.

În paralel, continuă şi ancheta declanşată de Poliţie şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj în acest caz. O profesoară a depus plângere pentru că a primit obiecte sexuale.

O profesoară de limba română de la un liceu din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, a depus plângere la Poliție pentru hărțuire, după ce a primit mai multe colete, comandate prin Internet, unele conținând obiecte sexuale, printre care și un vibrator.

Surse judiciare afirmau că profesoara a primit, în total, patru colete. Unul conținea un vibrator. Acestea au fost comandate de către un elev de clasa a XII-a.

Citește și:

Ultimile articole

Articole populare